QUÈ FEM

"És més fàcil lluitar per uns principis que viure d'acord amb ells." Alfred Adler

LES NOSTRES PRINCIPALS LINIAS D'ACTUACIÓ

Som una associació experta en intervencions des de la defensa dels drets humans que donin respostes als més desfavorits, prioritzant l'atenció integral a les persones socialment vulnerables o en perill d'exclusió social, amb capacitat d'anticipar-nos a les noves necessitats i reptes de la societat. Potenciant valors com la qualitat, coherència i treball en equip.

SERVEI D'INFORMACIÓ I ACOLLIDA

L'acolliment i informació, es desenvolupa per apropar als usuaris a la xarxa de recursos socials, sanitaris i econòmics, a més d'assessorar-los sobre els diferents dubtes que puguin tenir i donar cobertura a totes les necessitats i demandes que sorgeixen sobre la inclusió en la societat. Aquest servei pot ser presencial o per altres mitjans pels quals els usuaris ens contacten.

Així, l'objectiu és donar informació, orientació i seguiment a les necessitats que demanda l'interessat, Així mateix, pretén donar a conèixer els serveis que ofereix PERSOVUSES, aportant-los també orientació sobre recursos disponibles. Per a això pot incloure:

 • Accions de suport i esclariment de la demanda, que el seu objectiu és garantir una atenció integral a l'usuari.
 • Evitar possibles situacions de desemparament i exclusió social.
 • Oferir un suport al llarg del temps a través de seguiment.
 • Crear coordinació amb altres professionals.
 • Orientar a l'usuari cap a aquell recurs de l'associació i/o de l'entorn més adequat a les necessitats que presenta.

Correspon la pedra angular dels serveis, sent el primer contacte que té l'usuari amb l'associació, per posteriorment poder participar en qualsevol altre servei que ofereix PERSOVUSES.

ASSESSORIA JURÍDICA Y PSICOLÓGICA

En procés de revisió

ASSESSORIA SOCIAL

L'assessoria social de PERSOVUSES va néixer amb la finalitat que cap persona sigui subjecte d'algun tipus de discriminació laboral, social, familiar, assistencial, institucional o de qualsevol altra classe.

El servei està dirigit a persones en risc d'exclusió social, amb pocs recursos econòmics, sense habitatge, amb falta de suport familiar o social, problemes judicials, etc.

En l'assessoria s'informa, orienta, assessora i deriva als recursos existents d'atenció especialitzada i es porta a terme un treball en xarxa entre les diferents entitats de resposta i les administracions.

L'atenció la duu a terme un educador / treballador social que defineix i valora cada situació de manera individual i / o per un assistent social.

Per accedir al servei cal trucar a l'associació per concertar una cita prèvia.

ASSESSORIA LABORAL

En PERSOVUSES t'oferim un servei gratuït d'orientació i suport per a la recerca de feina.

Et proporcionem assessorament i informació i treballem conjuntament per millorar-desenvolupar competències que et facilitin prendre decisions autònomes i fonamentades al voltant de la teva inserció socio-laboral.

En funció de les teves necessitats, podem ajudar-te a:

 • Definir el teu / s objectiu / s laborals a curt, mitjà i llarg termini.
 • Identificar i reconèixer els teus Competències Professionals.
 • Elaborar conjuntament el teu CV i / o carta de presentació adaptat al teu sector i lloc de treball.
 • Assessorar en la recerca d'ocupació i en la realització de cursos de formació ocupacional.
 • Preparar les teves entrevistes de treball.
 • Treballar els aspectes personals i / o motivacionals que puguin interferir en la recerca activa d'ocupació oa la teva integració a l'empresa.
 • Facilitar estratègies per a la teva professionalització i autoocupació.
 • Accedir a una borsa de treball compartida amb altres entitats d'inserció socio-laboral.

Per accedir al servei cal trucar a l'associació per concertar una cita prèvia.

TALLER DE JOIERIA I ORFEBRERIA

En el Taller oferim als nostres alumnes tant novells com ja iniciats, un sistema d'ensenyament basat en l'experiència, donant un lloc especial al desenvolupament del propi.

Un espai on potenciar les teves capacitats artístiques, creatives i experimentar amb les diferents tècniques de joieria i orfebreria. En un curs mixt on l'alumne desenvolupa i elabora diferents tipus d'exercicis, combinant el contingut del programa amb els seus projectes personals.

Si vols obtenit més informació sobre aquest taller i conèixer totes les característiques pots contactar amb nosaltres a través del email, info@persovuses.org.

FORMACIÓ DE VOLUNTARIS

Els cursos de formació de voluntaris de PERSOVUSES tenen com a objectiu recollir les inquietuds pròpies derivades de la població socialment vulnerable o en situació d'exclusió social, i de les pròpies necessitats de l'Associació amb la finalitat de recolzar a l'entitat en la seva línia de treball i projectes en curs.

Si t'interessa col•laborar pels nostres objectius i activitats, inscriu-te per rebre informació i quan s'imparteixi un curs seràs convidat a participar.

 • Formació per atendre el servei d'informació i acollida.
 • Minimitzar l'exclusió social i reduir la reincidència criminal.
 • Informació i actualització legal (estrangeria, orientació sexual i identitat de gènere).
 • Salut (prevenció del VIH/SIDA i altres MTS)
 • Counseling.

TALLER DE MANUALITATS

El taller de manualitats té l'objectiu d'oferir activitats d'oci i entreteniment, propicia un ambient lúdic i de trobada, a més de desenvolupar la creativitat i estimular la imaginació per potenciar l'autoexpressió, podent ser un punt de trobada de futurs artistes, un lloc on aprendre diferents tècniques i on aconseguir el material necessari per a les teves creacions.