CONTACTE

¿Tens alguna pregunta per fer-nos?

Estàs Buscant Ajuda?

Oferim un espai segur i confidencial on poder treballar des de la paraula, utilitzant tècniques de counselling, tant a nivell de prevenció i cura, com de la recuperació i inserció. Consta de sessions d'acollida, seguiment i intervencions puntuals. Consulta'ns, pots fer-ho entrant aquí.

¿Tienes dudas sobre cómo realizar las donaciones?

La gran majoria dels serveis de PERSOVUSES són gratuïts i no obstant això costen molt. El desenvolupament dels mateixos d'una forma completament professional i que garanteixi la seva qualitat és una cosa que tenim molt present. L'associació treballa constantment perquè tot això conformi un projecte associatiu eficaç, d'alt compromís social i lliure. Tot i la crisi que vivim en l'actualitat continuem apostant per poder mantenir el nostre nivell de compromís adquirit al llarg d'aquests 7 anys de camí. Sabem que comptem amb la teva solidaritat. Podem comptar també amb el teu suport? La teva aportació econòmica, per petita que sigui, ens ajudarà a mantenir els serveis i activitats que desenvolupem, a ampliar i fins i tot a oferir-ne nous.

Si vols fer una aportació econòmica: Triados Bank 1491 0001 22 2032024321
Si es tracta d'una transferència internacional nostre IBAN és: ES39 1491 0001 2220 3202 4321

Som Entitat declarada d'Utilitat Pública el que et dona dret a la deducció del 25% en la quota dels impostos sobre la Renda de les Persones Físiques i del 35% en l'Impost sobre Societats sobre les donacions efectuades a l'entitat.

Teléfono

93 775 40 99

Correo Electrónico

INFO@PERSOVUSES.ORG

Correo Ordinario

gomís 33 local 7B 08760 martorell

El teu missatge s'ha enviat
S'ha produit un error

confía en nosotros tu información, no vendemos tus datos a terceros. tampoco recibirás spam en tu correo electrónico.

Persovuses es una asociación que busca ayudar a las personas, si quieres ayudar y no sabes cómo hacerlo, puedes enviarnos un correo. colaborar con nosotros significa cambiar el mundo.